Κατάστημα

Φυτικό κερί σόγιας μαλακό (naturewax C-310)

Φυτικό οικολογικό κερί σόγιας μαλακό σε μορφή παστίλιας, κατάλληλο για κατασκευή κεριού υψηλής ποιότητας σε ποτήρι. Έχει εξαιρετική απόδοση, λιώνει εύκολα και απλώνει εύκολα.

Από 8,70 

Κατηγορίες: ,

Φυτικό κερί σόγιας μαλακό ( naturewax C-310 )

Φυτικό οικολογικό κερί σόγιας μαλακό σε μορφή παστίλιας, κατάλληλο για κατασκευή κεριού υψηλής ποιότητας σε ποτήρι. Έχει εξαιρετική απόδοση, λιώνει εύκολα και απλώνει εύκολα.

Το σημείο τήξης είναι 52C βαθμούς,

Υπάρχουν διάφορα άλλα κεριά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ο κύριος ανταγωνιστής της φυτικής σόγιας είναι το κερί παραφίνης(παράγωγο πετρελαίου). Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους επιλέγουμε τη σόγια.
Είναι απλό, το κερί σόγιας είναι καλύτερο επειδή δεν απελευθερώνει τοξίνες. Παράγει επίσης 90% λιγότερη αιθάλη στον αέρα, επιτρέποντάς σας να επαναχρησιμοποιήσετε το δοχείο σας και να διατηρήσετε τους τοίχους και τις οροφές σας καθαρές από καπνό.
Η σόγια έχει χαμηλότερη θερμοκρασία καύσης και έτσι τα κεριά σόγιας καίγονται πιο αργά, που σημαίνει ότι το άρωμα απελευθερώνεται σταδιακά, αντί για ένα στιγμιαίο άρωμα που δεν διαρκεί. Η σόγια είναι βιοδιασπώμενη, οπότε αν χυθεί στο τραπεζομάντιλο ή στα ρούχα σας, καθαρίζεται πολύ πιο εύκολα από την παραφίνη.

Μπορεί να προστεθεί άρωμα 6-10%.

Ειδικό βάρος: 0,9

Μη θερμαίνεται το κερί πάνω από 85 βαθμούς.

Εάν η θερμοκρασία έκχυσης είναι πολύ υψηλή, θα μπορούσε να οδηγήσει το κερί σε ρωγμές.
Επίσης η πολύ γρήγορη ψύξη μπορεί να οδηγήσει σε ρωγμές. Για να αποφύγετε την υπερβολικά γρήγορη ψύξη, δώστε προσοχή στη θερμοκρασία περιβάλλοντος καθ’ όλη τη διάρκεια της ωρίμανσης, έχοντας υπόψη πώς οι εξωτερικές εποχικές θερμοκρασίες μπορούν να επηρεάσουν το εσωτερικό περιβάλλον.

Βάρος Μ/Δ
Μέγεθος Kg/Lit

, ,